PlusPunt sluit zich aan bij Huismerk.

PlusPunt gaat per juli 2016 een samenwerking aan met Huismerk.

Wij blijven onafhankelijk als PlusPunt BV bestaan zonder inmenging van andere organisaties, waarbij we hebben besloten ons aan te sluiten bij een centrale organisatie op het gebied van Hypotheken. Wij gaan deze formule in een apart label binnen PlusPunt voeren onder de naam Huismerk. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd op het door u reeds bekende adres aan de Westerdorpsstraat 105A te Hoevelaken. Onze vestiging, en in het bijzonder de afdeling hypotheken, maakt deel uit van een landelijk netwerk van ruim 40 kantoren. “PlusPunt bestaat al 33 jaar als “Allround advieskantoor” en is gevraagd stabiliteit en continuïteit te geven aan de bestaande en nieuwe relaties van het label Huismerk. Huismerk is een inkoopcombinatie waar door schaalvoordelen aantrekkelijke tarieven in combinatie met uitstekende voorwaarden nog beter te combineren zijn. De combinatie PlusPunt en deze sterke en vertrouwde merknaam heeft ons doen besluiten deze samenwerking aan te gaan. Wij verwachten door het delen van kennis en inzicht een meerwaarde te kunnen bieden aan de consument ” aldus Gerrit Jan van den Brink, financieel adviseur en verantwoordelijke voor de afdeling Hypotheken.

Dichtbij

Volgens Gerrit Jan van den Brink is het erg belangrijk om dichtbij je klanten te staan. “Een goed advies moet op maat gesneden zijn. Belangrijk is het om goed te luisteren naar de persoonlijke wensen en toekomstplannen van onze relaties. Daarbij zijn wij aangesloten bij Nationale Hypotheekbond dat er voor zorgt dat onze relaties geen omkijken meer hebben naar hun hypotheek met bijbehorende financiële zaken. Hiermee hebben zij de zekerheid, indien we de juiste gegevens en de daarop volgende wijzigingen doorkrijgen, niet meer onnodig teveel betalen voor hun hypotheek en bijbehorende verzekeringen.”

Niet even tussendoor

Relaties moeten goed beseffen dat het afsluiten van een financieel product niet iets is dat je even tussendoor doet. “Ik neem dan ook graag ruim de tijd voor mijn adviesgesprekken. Op het moment dat het de klant het beste schikt. Dus ook ’s avonds en in het weekend. Ook bezoek ik naar wens de klanten thuis."


Direct meer informatie? Klik hier


Lees verder

Stel uw vraag