Betrouwbaar en professioneel advies over verzekeringen. 

Doorlopende reisverzekering

Deze verzekering dekt schade en kosten die het gevolg (kunnen) zijn van onvoorziene gebeurtenissen op reis of vakantie.

U kunt meestal kiezen uit een aantal pakketten met dekkingsrubrieken, waardoor u een optimale combinatie ontstaat met de verzekeringen die u al heeft.

Welke risico's zijn verzekerd?

Met een reisverzekering bent u verzekerd voor materiële schade en letselschade die u tijdens uw reis kunt oplopen. De reisverzekeraar biedt hulp in het land waar u op vakantie bent en zorgt ervoor dat u zo nodig wordt teruggebracht naar Nederland. Een reisverzekering is een combinatie van een aantal verzekeringsvormen (rubrieken) in één pakket. Over het algemeen kun je de volgende rubrieken onderscheiden:

  • ongevallen;
  • geneeskundige kosten;
  • buitengewone kosten zoals de kosten van gedwongen langer hotelverblijf, de begrafenis- of crematiekosten van een verzekerde in het buitenland
  • de kosten -verbonden aan opsporing- en/of reddingsacties
  • telecommunicatiekosten, huur van vervangend vervoer
  • bagage waaronder ook reisdocumenten

Met een doorlopende reisverzekering kan je zorgeloos op reis of vakantie, zonder steeds te moet denken aan het (opnieuw) afsluiten van een "losse" reisverzekering. Dat is het grote voordeel van een doorlopende reisverzekering. Het feit dat je het gehele jaar, zonder opnieuw een reisverzekering af te sluiten, doorlopend verzekerd op reis kan geeft een veilig en rustig gevoel. De doorlopende reisverzekering is handig indien je meer dan 1x per jaar op vakantie gaat. Ook de weekendjes weg valt onder de noemer vakantie. De verzekeringsadviseurs van Pluspunt kunnen, samen met u, exact bepalen welke verzekering (en welke dekking) het beste aansluit bij de door u aangegeven wensen. 


Ik wil graag meer informatie

Heeft u ook gedacht aan:

Onze kredietproducten

Kredietbescherming

Onze hypotheekproducten

Annuiteitenhypotheek
Lineaire hypotheek

Onze verzekeringsproducten

Inboedelverzekering
Woonhuisverzekering
Aansprakelijkheidsverzekering
Autoverzekering