Een fijn huis met een goede verzekering. Die combinatie zoeken de adviseurs van PlusPunt

Woonhuisverzekering

Onbezorgd wonen? Dat kan met de woonverzekeringen via PlusPunt!  Onze specialisten nemen graag uw wensen met u door om zo tot een goed passende polis te komen.

Maatwerk dus. Immers ieder huis is anders, dus de verzekering kan dan ook niet hetzelfde zijn.

De woonhuisverzekering dekt niet alleen schade aan uw woning maar ook aan de zaken die aan uw woning vast zitten. Bijvoorbeeld de keuken, badkamer en houten vloer maar ook zonnepanelen, leidingen enzovoort. U heeft een fijn huis en woont prettig, wij doen er alles aan om dat voor u zo te houden door de best passende verzekering aan te bieden. 

De alle van buitenkomende onheilen-dekking geeft u een veilig gevoel. Deze dekking kan uiteraard worden uitgebreid met een dekking voor ruitbreuk.

En heeft u uw woning in aanbouw of verbouw? Of staat het leeg? Ook dat hoeft geen probleem te zijn. We kunnen uw woning zonder beperkingen verzekerd houden met dezelfde dekking!

Op het internet zijn er diverse aanbieders en prijsvergelijkers te vinden waar u direct een verzekering bij kunt afsluiten, uiteraard is dit ook bij ons mogelijk.

Daarnaast bieden de verzekeringsadviseurs van PlùsPùnt iets wat heel veel aanbieders en prijsvergelijkers niet doen op internet. Een meerwaarde die wij veel belangrijker vinden dan enkel de meest voordelige maandpremie tonen. 

Bent u benieuwd wat het is? Het is heel simpel, vanuit ons kantoor in HOEVELAKEN adviseren wij over verzekeringen op een persoonlijke en betrokken manier.

Wij kijken voor u welke verzekeringen noodzakelijk zijn, welke verzekering naast een lage maandpremie ook nog goede voorwaarden heeft zodat u er bij eventuele schade niet achter komt dat u jarenlang heel weinig premie voor uiteindelijk niets heeft betaald. U kunt ons altijd bellen met vragen over uw verzekeringspakket, als u hulp nodig heeft bij schade of als er andere vragen of problemen zijn over verzekeringen.

De extra service, jarenlange expertise en het persoonlijke advies op maat zorgt er voor dat niet alleen veel particulieren uit Hoevelaken en omstreken al jarenlang tevreden klanten zijn én blijven, maar uit heel Nederland. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om daar bij te horen, neem contact met ons op of bekijk hieronder zelf de diverse particuliere verzekeringen die u via ons kunt afsluiten.

 

 


Ik wil graag meer informatie