Over PlusPunt BV

Onze investering, uw rendement.

Wij zijn PlusPunt, wij zijn een middelgroot assurantiekantoor gevestigd in Hoevelaken met 6 medewerkers en bestaan sinds 1981. 

Het belang van een goede financieel adviseur: Binnen ons vakgebied kijken naar uw (financiele) situatie en hierbinnen aangeven wat voor u noodzakelijk, aan te bevelen, wellicht comfortabel of juist volledig overbodig is om te regelen. Hierbij informeren wij u over mogelijkheden en/of maatregelen die moeten worden genomen. Duidelijk, helder en transparant. Wij ontzorgen en kijken daarbij primair naar de best mogelijk totaaloplossingen op het gebied van verzekeringen, financieringen en hypotheken. Prijs is daarbij een instrument, geen middel. Wij hebben geen bindende afspraken met verzekeringsmaatschappijen en kunnen daarom altijd onafhankelijk de voor u meest gunstige verzekeringspakketten adviseren en bemiddelen.

Wij zoeken naar de beste verzekering tegen de beste prijs en niet alleen naar de goedkoopste. Zoeken naar de "goedkoopste" lijkt tegenwoordig een doel op zich te worden. Dat doen wij niet. Goedkoop betekent: "van weinig waarde". Wij zoeken naar het best passende tegen een fatsoenlijke prijs. Het is dan ook van belang dat u zich hierover goed laat informeren. Niet éénmalig, maar met regelmaat. Jaarlijks kan de wetgeving en/of uw eigen persoonlijke en/of financiële situatie wijzigen. Deze wijzigingen kunnen van invloed zijn op uw hypotheek, verzekeringen, krediet/lening of pensioen. Wij helpen u dan ook graag uw financiële huishouding inzichtelijk te maken en gezond te houden. Bij ons kunt u rekenen op onafhankelijk advies op maat en transparante kosten.

PlusPunt bekijkt periodiek welke geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen interessant voor u kunnen zijn. We letten daarbij juist niet alleen op prijs maar nadrukkelijk op de voorwaarden, de servicegerichtheid en het schaderegelingsbeleid. Zo nemen wij u zorgen uit handen en heeft u de zekerheid dat uw financiële zaken goed geregeld zijn.

Wij nodigen u uit! PlusPunt vindt dat u zich thuis moet voelen bij onze dienstverlening en bij uw adviseur. Zowel persoonlijk als financieel. We gaan de vergelijking met andere aanbieders dan ook graag aan. Vandaar dat we u uitnodigen: vraag vrijblijvend en kosteloos een inventarisatiegesprek bij ons aan.