U steekt veel tijd in het vinden van de ideale auto. Wij steken veel tijd in het vinden van de beste verzekering.�

Een nieuwe auto gekocht? Of een leuke tweedehands auto gezien?

In beide gevallen moet deze verzekerd worden. De zoektocht naar een auto is vaak intensiever dan de zoektocht naar een goede verzekering.

Maar waarom zou je zoveel tijd investeren in het zoeken naar een auto en niet in de bescherming van je bezit gedurende de jaren dat je deze gebruikt. In de zoektocht naar een verzekering heeft bijna niemand zin, laat staan je te verdiepen in welke nu goed is of bij je past. Onze adviseurs hebben daar altijd zin in en zien het telkens weer als een uitdaging de voor u beste autoverzekering te zoeken én te vinden. Het geeft ons een goed gevoel dat wij willen doorgeven aan u. Nederland kent tal van aanbieders van autoverzekeringen met veel overeenkomsten, maar ook de verschillen zijn talloos. Weet u nu de best passende autopolis te vinden? Misschien wel, maar u doet het niet dagelijks en daarom zou dat  onnodig veel tijd kosten. Zonde! Hier zijn de adviseurs van PlusPunt u graag van dienst! We vergelijken de polisvoorwaarden en maken –met u- een keuze op de onderdelen die ú belangrijk vindt. Vindt u bij voorbeeld een laag eigen risico belangrijk? Of vrijheid in het kiezen van de schadehersteller als u schade heeft? Wij vinden de best passende autoverzekering. Premie is uiteraard van belang, maar secundair. Immers een polis met een lage premie die bij schade niet uitkeert is alsnog een te dure verzekering. Een paar euro premieverschil wordt vaak direct terugverdient wanneer zich een schade voordoet. 

Om een beknopt beeld te geven van de mogelijkheden zijn er direct al vele keuzen:

De eerste keuze is de wettelijk verplichte WA-verzekering, en om deze wel of niet uit te breiden met een cascodekking. Zo ja, dan zijn er weer meerdere mogelijkheden:

·         Beperkt Casco: dekking voor onder andere ruitschade, (poging tot) inbraak, vernieling, aanrijding met wild, hagelschade en brand.

·         Volledig Casco: de zogenoemde allrisk verzekering. Hierbij is alles gedekt aan de auto behalve een "eigen gebrek". Dit geeft u een zeker en veilig gevoel. Immers, als uw auto beschadigd raakt, wordt de schade hersteld. Vaak zelfs met gesloten beurs als u kiest voor een aangesloten hersteller. Afhankelijk van de verzekeraar en de leeftijd van uw auto is zelf tot drie jaar nieuwwaarderegeling mogelijk.

Uiteraard begeleiden ons adviseurs u naar de beste keuze.

De tweede keuze betreft de mogelijke aanvullende dekkingen. Denk hierbij aan:

·         Schadeverzekering voor inzittenden. Deze verzekering dekt schade aan goederen, letsel, inkomstenderving enzovoort ongeacht de schuldvraag. Behalve de passagiers is ook de bestuurder verzekerd.

·         Rechtsbijstand Motorrijtuigen. Zo staat u er bij het verhalen van een schade, of een geschil met de dealer er niet alleen voor. U wordt dan bijgestaan door juristen.

·         Pechhulpverzekering: U bent verzekerd voor hulp bij pech onderweg als u niet meer verder kunt rijden, ook in uw woonplaats.

Wist u dat wij ook verzekeringsmogelijkheden hebben voor mensen met weinig of negatief aantal schadevrije jaren? Bel ons even via 033-2534170. Onze adviseurs helpen u graag.


Ik wil graag meer informatie