Ziet u door de bomen het bos nog wel?

Verzekeringsadvies

Als verzekerings- en assurantiekantoor bestaan wij al sinds 1981, wij mogen dus wel zeggen dat wij weten waar we het over hebben.

Als adviseur maken wij al vooraf een selectie van aanbieders waarin wij vertrouwen hebben. In deze selectie worden aspecten meegenomen zoals flexibiliteit en betrouwbaarheid van zowel maatschappij als aangeboden producten,  snelheid, schade-afwikkeling, dekkingsomvang, voorwaarden en uiteraard premie en de hoogte hiervan. Deze laatste is geen doel, maar slechts een instrument. 

Ons doel is dus niet de allerlaagste premie, maar voor u de beste verzekering zoeken. In de meeste gevallen bieden wij een aanmerkelijk beter voorstel tegen een gelijkwaardige prijs. In tegenstelling tot maatschappijen die alleen het eigen product aanbieden, bekijken en zoeken wij binnen een geselecteerde groep aanbieders het product dat het beste past en aansluit bij uw specifieke wensen. 

De maatschappijen en producten die wij adviseren zijn degene waar wij achter kunnen staan, als hierop een marginaal hogere premie van toepassing is kunnen wij dit duidelijk verklaren en uitleggen. U krijgt hier dan nl. ook iets waardevollers voor terug dan elders! 

Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de producten die bij u passen en het meeste aansluiten bij uw wensen. Door te luisteren, te analyseren en te adviseren komen wij vaak uit op een ideaal totaalpakket, ook wanneer aanvankelijk alleen naar een autoverzekering werd gevraagd.  Ons advies stopt dus niet bij de vraag die u stelt, maar gaat verder via een antwoord naar een totaaladvies. 

 

 


Direct meer informatie? Klik hier


Lees verder

Stel uw vraag