U wilt er niet aan denken, wij wel.

Úw Inboedelverzekering

Uw huis met uw zorgvuldig uitgezochte meubilair geeft u een fijn gevoel. Hier leeft u en voelt u zich dagelijks comfortabel, daar heeft u veel tijd en energie in gestoken.

Maar wat als er iets buiten uw schuld beschadigd of verloren gaat? Dan is het fijn te weten dat u dit weer kunt herstellen of vervangen. Daarom is het zeker aan te raden om uw inboedel goed te verzekeren. Onze adviseurs kijken kritisch en regelmatig naar de polisvoorwaarden die voor u van belang zijn. Zij steken op hun beurt veel tijd en energie in de zorg dat u hiervoor precies goed verzekerd bent, niet teveel maar zeker ook niet te weinig. Zij weten precies waar een verzekering kan worden ondergebracht die bij u past. Daar kunt u op vertrouwen.

Bij het kiezen van de juiste polis zijn veel meer zaken belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld wel of geen eigen risico? En wel of geen garantie tegen onderverzekering? Kiest u voor een complete allrisk dekking of juist voor een extra-uitgebreide verzekering?

Heeft u kostbaarheden of verzamelingen die goed verzekerd moeten zijn? Geen zaken waar u automatisch aan denkt. Onze adviseurs doen dat wel.

Inboedelverzekeringen dekken schade als waterschade, brandschade, inbraak, diefstal (vaak ook de persoonlijke spullen uit uw auto), maar ook bijvoorbeeld opruimingskosten na een schade. En als u tijdelijk de inboedel elders moet opslaan dan is dat ook verzekerd buiten de woning. Of schade door uitval van apparatuur, zoals de diepvriezer. Uw adviseur kent de in- en uitsluitingen als geen ander en ondersteunt u graag bij het kiezen van de juiste verzekering.

Als u schade overkomt, is dat al vervelend genoeg. Dan is het fijn dat de adviseur u gelijk werk uit handen neemt om de schade weer vergoed te krijgen. Indien nodig wordt er direct een hersteller of expert ingeschakeld. U heeft waarschijnlijk wel iets anders aan uw hoofd. Onze adviseurs begeleiden u snel en vakkundig als u dit overkomt. Dit is voor ons vanzelfsprekendheid en daarom bent u bij PlusPunt aan het juiste adres. 


Ik wil graag meer informatie