Voordelig uw lening af- of oversluiten?

Op het gebied van lenen zijn er diverse aflossingsvormen. Eén van de meest gevraagde vormen was een doorlopend krediet, echter wordt deze niet meer aangeboden sinds 2022. Voor uitgebreide informatie over de overige leenproducten gaat u naar onze speciale leningpagina

Een aantal voordelen: volledige vrijheid in aflossing. U betaalt rente en aflossing over een vaste looptijd, tenzij eerder afgelost! De rente is afhankelijk van een aantal factoren zoals inkomen en hoogte van het te lenen bedrag. 

Als onafhankelijk intermediair blijven wij in deze concurrerende markt continu zoeken naar de optimale vorm. Doordat wij bij diverse grote kredietaanbieders op de markt arrangementen hebben kunnen bedingen, kunt ú daar uw voordeel uit halen. 

Een krediet is verkrijgbaar in vele vormen en bij vele aanbieders. De kunst van het luisteren is er een die maar weinig aanbieders beheersen. Terwijl dit toch het meest belangrijke element is! Doordat wij eerst goed luisteren naar uw wensen, kunnen wij hier een optimaal kredietadvies omheen “bouwen”.

ADVIES

De verschillen tussen de vele aanbieders op dit gebied zijn groot. Zowel in de rente als in de maximale kredietverstrekking. Vaak is 'snel geld' dan ook duur geld. Wij doelen hierbij op een Credit Card, een verzendhuiskrediet, een winkelpas, of een autofinanciering. De rentepercentages op deze kredieten kunnen oplopen tot het viervoudige van wat wij u aan zouden kunnen bieden. Te snel beslissen blijkt later weer onvoordelig uit te pakken doordat het krediet niet blijkt te zijn afgestemd op úw wensen, maar op de wensen van de aanbieder!

WAT DOEN WIJ 

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid voor u de meest ideale leenvorm te zoeken met een duidelijke toelichting op de offertes en voorwaarden. Mochten er toch nog vragen zijn dan kunt u altijd contact opnemen met onze servicedesk. 

BESPAREN?

Overigens is het aan te bevelen om door ons vrijblijvend te laten voorrekenen of het oversluiten van (een) lopende lening(en) voor u voordelig is. Wat begint met een paar euro's minder per maand kan door de jaren heen oplopen tot een besparing van vele honderden euro's.

Zeker de moeite waard dus om eens te klikken op het aanvraagveld. Na het invullen ontvangt u van ons de gerichte informatie. 


Direct meer informatie? Klik hier


Lees verder

Stel uw vraag